Livretter

Kender du det .. solen skinner, musikken spiller og festivalpladsen er fyldt med festglade mennesker. Sulten rammer på et tidspunkt, men bare rolig! Vi har taget vores Livretter-vogn med – det er din sikkerhed for at få et 100% økologisk måltid uden e-numre eller andre numre.

Vores burgers er lige som man forestiller sig den, når man står der på festivalpladsen. Saftig bøf, bløde løg, knasende bacon, tomatsalsa og de sprødeste pommes. 

Vi har forbereder os godt, så vi altid er 100% klar til at servere lækre, varme og indbydende burgers til dine gæster.

Pølsevognen

Hvad er bedre end en tur forbi pølsevognen? Det er der ikke særlig meget der er, det skulle da lige være at besøge en af de to andre Hanegal vogne! Spøg til side – vores pølsevogn er 100% økologisk, helt uden tilsætningsstoffer eller andet. Det er der ikke andre på markedet der kan sige. 

Vi ønsker kun at servere det bedste af det bedste for dine gæster, derfor omkranser vi vores økologiske pølser i et friskbagt bagerbrød, som vi har fået specialudviklet hos vores bager. Til sidst topper vi “hotteren” med surt, sødt, stærkt, sprødt og selvfølgelig lidt friske urter på toppen.

Hvabehar – lyder det ikke bare lækkert?

Plantegal

Festival, fadøl og plantebaserede måltider – ja, den er ny, men det er altså fremtiden! Vi har det med at være lidt på forkant, men det er vi vand til. Derfor har vi igennem mange år udviklet de bedste plantebaserede retter, som alle er fulde af smag, men stadig helt uden e-numre.

Hvad er bedre end kebabmix eller en lun gyros med det sprødeste salat og dips der bare smager som en lille bid af himlen?

Vi har taget to klassiske kebabretter og erstattet den traditionelle kebab med vores egenproducerede kebab, som er lavet på de bedste råvarer indenfor planteverdenen. Nu tænker du måske .. aarh, jeg vil hellere have normal kebab. Men fortvivl ikke, denne kebab er det nye normal, når du har smagt den, ønsker du ikke andre alternativer i fremtiden.